Apartmanjaink

Az ábrán felülnézetből látható a 2400 nm-es telek, melyen az apartmanok állnak.
(Az 1-es apartman a tulajdonosok lakhelye!)

Három kiválóan felszerelt vendégházunk várja Önt, családját és barátait egész évben a Tisza-tó szívében. Mindegyikre jellemző, hogy kerítéssel körbevett térben, de szép, zöld környezetben helyezkedik el, ahol lehetőség nyílik az autók zárt, belső parkolására. Az udvarban kialakított, kerti bútorokkal ellátott tűzrakó helyen grillezhet, bográcsolhat, mely biztosítja az egyedi hangulatot. Ha gyermekekkel érkezik, őket hinta és homokózó várja a zárt udvarban. A lakásokhoz fedett terasz, kerti pavilon, és napágyak is tartoznak. De nem kell feltétlenül a szabadban főzni, apartmanjaink jól felszerelt konyhával, étkezővel rendelkeznek, így ha Ön szeretné, akár minden nap elkészítheti kedvenc ételeit. Valamennyi házban külön fürdőszoba és WC került kialakításra és a hálószobák is elszeparáltan állnak.

Ha nyaralása ide alatt se maradjon le a világ híreiről, vagy egy jó filmről, arról a műholdas és kábel televízió gondoskodik. Ha szabadidejét aktívan szeretné eltölteni, bérelhető kerékpárjaink segítségével bekerekezheti a környéket. Ha pedig kis kedvencét, kutyáját, vagy macskáját sem szeretné otthon hagyni, másra bízni, azokat is nyugodtan magával hozhatja.

Ha netán egy késő őszi, vagy téli tiszai horgászatra készül, akkor is optimális választás jelentenek szállásaink, hisz valamennyi fűthető.

DIÓ

Kattints ide a megtekintéshez!

MOGYORÓ

Kattints ide a megtekintéshez!

MANDULA

Kattints ide a megtekintéshez!

Dió apartman

Ezt a lakást egy igen tágas, kétszintes épületben helyeztük el. Az alapterülete összesen 85 négyzetméter. A földszinten találhatjuk az étkezőt és a konyhát, ahol egy nagyobb család is kényelmesen helyet foglalhat. A konyha felszereltségéhez az alapvető eszközökön túl tágas hűtő és tűzhely is tartozik. Ezen a szinten kapott helyet a nappali, ahol a televízió nézéshez ülőgarnitúrába süppedhetünk, és a fürdőszoba is.

Az emeleten két hálószoba található. Az egyiket 2 főre, a másikat 4 főre alakítottuk ki.

Az apartman előtt a fedett pavilon alatt kerti bútorok állnak, grillezésre és bográcsolásra is kiválóan alkalmas. Az autók a zárt udvarban parkolhatók.

Mogyoró
apartman

Ez a legkisebb apartmanunk. A lakás alapterülete 35 négyzetméter. A hálószoba 3 fős. Ebben a lakásban is külön fürdőszoba szolgálja kényelmet. A felszerelt konyha és az étkező ugyanúgy hűtővel és tűzhellyel várja a vendégeket, mint a másik két házban.

A fedett teraszon kerti bútorokat helyeztünk el. Autójával közvetlenül a lakás előtt, beton beállón parkolhat. A lakás fűthető.

Mandula apartman

A lakás alapterülete 56 négyzetméter. Az egyik hálószobában 2, a másikban 3 fő részére helyeztünk el kényelmes fekhelyeket. A három ágyas szobában áll a televízió.

A zuhanyzófülkés fürdőszoba szemre is tetszetős, igényesen burkolt. Az étkezővel egy térben kialakított konyhában hűtőt és gáztűzhelyet is találhat.

A fedett terasz a szieszták színhelye, kényelméről a kerti bútorok gondoskodnak. Autójával közvetlenül a lakás előtt, a zárt térben parkolhat. A lakás fűthető.

Tekintse meg a többi Pusztaház apartmanjainkat is!

Scroll to Top